Stap 1

Kies een dag uit de agenda en selecteer een beschikbare tijd die u het beste uitkomt. Klik op de >> pijltjes naar rechts om door de agenda te bladeren. Het is mogelijk dat u een aantal weken verder moet klikken voor u de eerstvolgende beschikbare tijd tegenkomt.

Stap 2

Wilt u twee uur voor uzelf boeken? Dat is mogelijk en dan worden er twee consulten in rekening gebracht. Wilt u met meerdere personen komen, dan moet u hen apart boeken zodat wij weten wie we kunnen ontvangen.

Stap 3

Nadat u een tijd heeft geselecteerd klikt u op 'Doorgaan'.

Stap 4

Vul AL uw gegevens in. Het notitieveld is optioneel.

Stap 5

Als u uw gegevens heeft ingevuld klik u op 'Ok' (of 'Annuleren'). U kunt uw gegevens nalezen en eventueel wijzigen voor u op 'Bevestig' klikt. U ontvangt vervolgens een afspraak-bevestiging via e-mail, mits u uw e-mail adres correct heeft ingevuld.

LET OP: als u een afspraak heeft gemaakt en u bent verhinderd, BEL dan met 0343 444 607 en laat een bericht achter op het ANTWOORDapparaat. Heeft u zich NIET tijdig afgemeld, dan zijn wij genoodzaakt een rekening te sturen.

Agenda

De agenda is tijdelijk offline. U kunt via de assistente op nr. 0343 444 607 een afspraak maken op ma, di, do, vr van 09u00 - 12u00.