“Mijn versleten knie heeft toch weer kraakbeen aangemaakt.”

Cliënt

Praktijk adres

Paulus Potterlaan 54
3931 TG Woudenberg
Tel. 0343 444 607 (ma, di, do, vr: 09u00-11u30)
 

Afspraak

Om niet te ver op de planning vooruit te lopen en het overzicht te houden is de online agenda van Rob van den Haak voorlopig niet opengesteld. De cliënten die de afgelopen periode een afspraak hadden die niet door kon gaan, worden door de assistente telefonisch benaderd en hebben de eerste keuze voor een afspraak. Daarna gaan we de agenda online weer activeren. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze aanpak.
 

Wat kost een behandeling?

Het eerste consult van een uur kost vanaf september 2016 € 120,-. Mocht u daarna nog een vervolgconsult nodig hebben of willen, dan kost dat € 100,-. Prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. en exclusief het voorgeschreven supplement. Betalingen vinden alleen via de aanwezige pin-automaat of contant plaats.
 

Vergoeding voor een consult

Rob is lid van de BATC. Deze stichting waakt er voor dat de aangesloten natuurgeneeskundig therapeuten kwalitatief hoogwaardige holistische zorg aan hun cliënten bieden in een professionele praktijkruimte.

Op batc.nl treft u een overzicht van de meer dan 30 zorgverzekeraars die uw consult en het voorgeschreven supplement door Rob van den Haak vergoeden.
 

Meer informatie

Voor meer informatie download u de flyer 'Het licht in jezelf'.